Mindfulness vid ångest

Mindfulness är bra mot ångest. Det visar den forskning som har gjorts på den här e-kursen. Så lite som 10 minuters träning per dag kan räcka! Du får bland annat lära dig att möta jobbiga tankar och känslor med acceptans och medkänsla med dig själv. Du tränar på egen hand med vår e-kurs. Prova får du se!
743 kr
Lägger i varukorgen
Mindfulness vid ångest

Du kan i hög grad, med små doser träning, utveckla din förmåga till medveten närvaro(mindfulness). På så vis lär du dig att möta jobbiga tankar och känslor som ångest på ett mer effektivt sätt.
Allt du behöver göra är att ta dig 10 minuter en gång om dagen och lyssna på dagens övning. Gör ingen utvärdering förrän kursen är slut.

I stället för att tänka ”om jag blir av med min oro och ångest kommer jag leva ett tillfredsställande liv” får du till exempel lära dig att förhålla dig så här. ”om jag lär mig acceptera min oro och ångest kommer jag så småningom lära mig att leva med den och därmed få ett tillfredsställande liv”.
I den här E-kursen tränar du din hjärna och lär du dig att möta och acceptera överdriven oro och ångest, just för att det är förutsättningen för att kunna hantera svårigheter i livet mer effektivt. Svensk forskning visar att det här programmet fungerar mot ångest med bara cirka 10 minuters träning per dag.
Att möta jobbiga tankar och känslor med acceptans och medkänsla med oss själva är den bästa grunden för att hantera ångest.

Hur går träningen till?

Du tränar på egen hand ca 10 minuter en eller flera gånger per dag. Du får också små korta lektioner i vart och ett av de åtta stegen i kursen. Du kan genomföra träningen i din mobiltelefon, på läsplatta eller i din dator. Och vi har även en app som du kan använda som heter Mindfulnesscenter appen.

Träningsprogrammet innehåller

Mindfulnessövningar och övningar i vardagen, till exempel: Öka din koncentration,hantera tankebruset, töj lite på gränserna

Under fliken dokumentation i kursen kan du läsa mer om ångest samt få fler enkla vardagsövningar. Under kursen kan du skriva om dina erfarenheter i en dagbok.

Pris

Mindfulness vid ångest, ord.pris 744 kronor inkl. moms
Efter genomgången kurs har du kvar den och kan repetera de övningar du vill vilket är bra för att bibehålla dina resultat. 

Under hösten kommer köpta e-kurser att, 6 månader efter genomfört köp, gå över i en löpande prenumeration. Vi kommer att informera om detta i god tid innan och det är frivilligt att prenumerera vidare. 

Om du vill köpa och ge bort ett program till någon annan så kan vi hjälpa dig med detta, maila då utbildning@mindfulnesscenter.se

Se gärna kort videopresentation av programmet här: