Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra

Förmågan att visa medkänsla med sig själv är grunden för god självkänsla. Medkänsla går bra att träna själv på egen hand med hjälp av vår e-kurs. Prova får du se!
743 kr
Lägger i varukorgen
Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra

Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra

E-kurs

Det positiva är att vi människor i hög grad, med små doser träning, kan utveckla vår förmåga till medkänsla med oss själva och andra. Detta faktum har också stöd i senaste års hjärnforskning. Övningarna i det här programmet består dels av meditationsövningar och dels av olika vardagsövningar. Ca 75% av oss har lättare att visa medkänsla med andra än med oss själva. Medkänsla med oss själva är därför en viktig del i det här programmet. Totalt omfattar programmet ca 10 timmar träning. Du får lyssna på korta ljudfiler(lektioner) på några minuter ett par gånger per vecka och sen ca 15 minuters träning per dag. Gör ingen utvärdering förrän du gått igenom hela programmet

Mindfulness och medkänsla bidrar till bättre relationer, högre livskvalitet, mindre stress, bättre förmåga att hantera svårigheter – hemma och på jobbet- mindre avstånd människor emellan. Ja, till ett bättre mer mänskligt samhälle. Vi ser med träning mer till vad som förenar oss som människor än vad som skiljer oss åt. En attityd som är viktigare idag än kanske på mycket länge.

Mindfulness och medkänsla bidrar till hållbar utveckling på individ-, grupp- och samhällsnivå. 

Hur går träningen till?

Mindfulness kan du träna på egen hand genom de självinstruerande program som vi har utvecklat. Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra är ett program som innehåller 6 steg (veckor). Träningen sker en gång per dag 15 minuter varje gång. Du kan genomföra träningen i din mobiltelefon, på läsplatta eller i din dator.

Träningsprogrammet innehåller

Stresstest och Mindfulnesstest som du kan välja att
genomföra innan och efter programmet.

Mindfulnessövningar:

Andningsankaret, Kroppskanning, En stilla stund, Meditation för tankar och känslor, Paus för medkänsla med sig själv, Kärleksfull vänlighet med mig själv och andra, Kärleksfull vänlighet, Medkänsla med sig själv, andra och alla, Kärleksfull vänlighet och medkänsla

Vardagsövningar exempel:
Vänlig uppmärksamhet, Vänlig medvetenhet, Medkänsla med mig själv och andra

Under dokument hittar du ett flertal dokument kopplade till de olika stegen som du kan skriva ut och ha till din hjälp. Du kan under hela programmet följa din träning. Det finns möjlighet att skriva dagbok och välja olika intentioner med träningen.

Pris

Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra, ord.pris 744 kronor inkl. moms

Efter genomgånget program har du kvar det och kan repetera de övningar du vill. 

Under hösten kommer köpta e-kurser att, 6 månader efter genomfört köp, gå över i en löpande prenumeration. Vi kommer att informera om detta i god tid innan och det är frivilligt att prenumerera vidare. 

Om du vill köpa och ge bort ett program till någon annan så kan vi hjälpa dig med detta, maila då utbildning@mindfulnesscenter.se

Se gärna videopresentation av programmet här: