Prova På Mindfulness för fokus och energi

MINSKA DIN STRESS! Endast 10 minuters träning om dagen gör skillnad! Färsk forskning visar att det här webbaserade kortprogrammet i mindfulness kan minska stress. Prova ett antal korta övningar för att minska din stress och för att fylla på med energi.
312 kr
Lägger i varukorgen
Prova På Mindfulness för fokus och energi

Träna mindfulness på internet via dator och smartphone

Se gärna en kort presentation av programmet här.

Denna kortkurs på två till fyra veckor (1-2 ggr per dag) hjälper dig att minska stress, öka fokus och att fylla på med energi.

Kursen är ett sätt att prova på ett antal korta övningar för att du skall få erfarenhet av vad mindfulness är och kan ge. Forskning visar att även kortvarig träning i mindfulness ökar förmågan att fokusera och att fatta beslut liksom att
hantera stress. Arbetsminnet ökar och även förmågan att behålla känslomässig balans vid svårigheter.

Genom att rikta uppmärksamheten skapas och förstärks nya nervkretsar i hjärnan och gamla försvagas. Hjärnans formbarhet är enorm. Kraften ligger i fokus!

Kortkursen hjälper dig att:

  • Minska din stress
  • Öka fokus
  • Få mer energi
  • Sova bättre
  • Öka ditt lugn

Träningen är forskningsbaserad och ca 800 nya forskningsartiklar publiceras per år.

Hur går träningen till?
Mindfulness kan man träna på egen hand genom de självinstruerande program som vi har utvecklat. Prova På Mindfulness är ett program som innehåller 2 steg. Träningen sker 1-2 gånger per dag i cirka 10 minuter .

Träningsprogrammet innehåller:

  • Sju olika Mindfulnessövningar och du får råd om träningen ett par gånger per vecka via ljudfiler.
  • Vardagsövningar som hjälper dig att omsätta din formella träning till handling i vardagen.
  • Du kan under hela programmet följa din träning på din profilsida. Där finns också möjlighet att skriva dagbok och välja olika intentioner med träningen.

Du kan om du vill ta hjälp av en handledare som bollplank och stöd under träningsperioden. Vi kan rekommendera en instruktör från vårt nätverk eller också erbjuder vi coaching från Mindfulnesscenter.

Priser
Prova På Mindfulness, ord.pris 313 kr inkl moms.
Efter genomgånget program har du kvar det och kan repetera de övningar du vill. 

Under hösten kommer köpta e-kurser att, 6 månader efter genomfört köp, gå över i en löpande prenumeration. Vi kommer att informera om detta i god tid innan och det är frivilligt att prenumerera vidare. 

Om du vill köpa och ge bort ett program till någon annan så kan vi hjälpa dig med detta, maila då utbildning@mindfulnesscenter.se

Färsk forskning från Umeå universitet visar att det här webbaserade kortprogrammet i mindfulness kan reducera upplevd stress, dessutom med lika stora effekter som längre mindfulnessprogram.

Läs forskningsrapporten här!