Kom igång som instruktör -  kickstart i vår

Vi kör en repris på höstens uppskattade kurs. Vi vet att många av er är sugna på att komma igång och hålla egna kurser, och vi vet att ni kan. Men kanske är du en av dem som känner att du behöver en uppfräschning, någon att rådfråga eller rent av lite coachning. Alternativt vill du gå igenom e-kursen för din egen skull och samtidigt fördjupa din kunskap längs vägen.

Uppstartsträff vecka 1
19 mars kl 11-12

Kursen börjar med en uppstartsträff online som vår utbildare Jenny Törnholm håller i, där vi går igenom det praktiska kring att hålla kurs.
 
Åtta veckor - Här&Nu
Start 23 mars

Under 9 veckor följs ni åt på en sluten FB-grupp bara för er instruktörer som går kursen. Beatrice Blidner coachar löpande i gruppen, och det finns möjlighet att ställa frågor. Frågorna plockas upp och besvaras efterhand. Gruppen finns till för att vi tillsammans skall kunna dela erfarenheter och ställa frågor.

Vid tre tillfällen finns Beatrice tillgänglig och coachar online i vårt klassrum Zoom. 
25 mars 16-17
14 april 16-17
7 maj kl 16-17

Dessa träffar spelas in och länk läggs ut i gruppen så att alla kan ta del även om tiden inte fungerar. 

Du följer e-kursen som vanligt online via vår app i mobilen, via dator eller läsplatta vilket möjliggör att du kan öva oavsett var du befinner dig. Tillsammans följer vi kursplanen med träning av de formella övningarna, vardagsövningarna och råden. Du får stöttning, råd och coaching via vår kursledare Beatrice. Gruppen är sluten och det är ni deltagare som går i samma grupp som kan se innehållet just där.

Pris: 995 kr exkl moms
Alla som bokar får möjlighet att boka en påbyggnadsutbildning under 2020 med 25% rabatt.

Guldmedlem?
Om du är Guldmedlem eller blir i samband med bokningen är priset endast 795 kr exkl moms.

Maila din anmälan till utbildning@mindfulnesscenter.se

Påbyggnadsutbildningar

Genom våra påbyggnadsutbildningar kan du välja att bygga vidare på din kompetens som mindfulnessinstruktör. Det är kurser online som leds av våra erfarna utbildare med lång erfarenhet av mindfulness och respektive fördjupningsområde. 

Med våra olika träningsprogram, kursmanualer och påbyggnadsutbildningar kan du sedan vända dig till olika målgrupper som tex privatpersoner, arbetsplatser och vården.

"Mindfulness på arbetsplatsen" riktar sig till dig som vill arbeta i företag och organisationer med mindfulness.  Läs mer här!

"Mindfulness i skolan" vänder sig till dig som vill arbeta i skolan, med pedagoger, barn och ungdomar eller i annan verksamhet där du träffar unga, t.ex. på barn- och ungdomsmottagningar.  Läs mer här!

"Mindfulness vid långvarig smärta och sjukdom" är riktad till dig som vill göra mindfulness tillgänglig i vården som ett komplement till annan behandling. Läs mer här!

"Mindfulness vid ångest och depression" Vår ambition är att göra mindfulness tillgängligt i vården som ett komplement till annan behandling. Vi vill därför erbjuda dig som instruktör denna utbildning som fördjupning, en möjlighet att lära mer om mindfulness vid psykisk ohälsa. Även du som inte arbetar inom vården kan gå kursen för egen del och för fördjupad kunskap men då inte i syfte att starta behandlingsgrupper. Läs mer här!

"Mindfulness och medkänsla"
Många instruktörer har frågat efter uppföljningskurser till Här&Nu och denna kurs är en möjlighet till fortsättning och fördjupning. Läs mer här!

"Retreat" Börja hösten med en retreat i mindfulness och medkänsla på Tollare Folkhögskola.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att fördjupa din egen praktik, med fokus på hur du kan få ett hållbart förhållningssätt till dig själv och ditt liv. Det blir 2,5 dagar med mindfulnessövningar både i stillhet och rörelse. Dessutom övningar i kärleksfull vänlighet och medkänsla. Ett varsamt program som hjälper dig att komma i rofylld kontakt med dig själv, långt bort från de intryck och stimuli som i vardagen pockar på. Helgen ger även tillfälle till stillsam samvaro, uppleva gemenskap och erfarenhetsutbyte för att få inspiration av varandra.  Vi äter de flesta måltider i tystnad och det blir gott om egentid då du kan vila på ditt rum. Eller varför inte skogsbada, gå lugna promenader i den vackra omgivningen eller kanske ta ett dopp i Mälaren.  Läs mer här!

Vi erbjuder även handledning, läs mer här!